CZ  |  EN  |  SK

Přírodní výroba máslové pěny bez emulgátorů.

KINEMATICA

Máslové pěny jsou v potravinářském průmyslu velmi zajímavé, protože výrazně zlepšují roztíratelnost másla přímo z chladničky. Takovýto pohodlný výrobek je pro zákazníky žádoucí, ale bez ztráty přirozenosti výrobku. Proto je potřeba vyvinout proces pěnění bez použití emulgátorů nebo stabilizátorů pro pěnění tuku. Hlavním problémem je zde skutečnost, že stabilizační krystaly jsou velmi citlivé na teplotu a běžné provzdušňovací systémy je kvůli vysokému energetickému příkonu ničí. Průmysl se v důsledku velkoobjemové výroby potýká se snížením smykového napětí, a proto přidává do pěny emulgátory. Výrobci takových výrobků z tukové pěny, jako je tomu v mlékárenském průmyslu, hledají způsoby, jak snížit smykové napětí a přirozeně získat stabilní strukturu tukových krystalů za účelem stabilizace velikosti bublin. Společnost Kinematica nabízí se zařízením MT-MM technologii a osvědčené řešení pro tento druh problémů. Velké společnosti v mlékárenském průmyslu již náš výrobek používají a jsou o této technologii přesvědčeny.
 

Stáhnout aplikaci Stáhnout aplikaci K přehledu aplikací Kontaktujte nás

Formulář pro stažení aplikace

* Tato pole jsou povinná.

** Vezměte prosím na vědomí, že vaše osobní údaje budou uloženy bezpečně a v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR) (EU) 2016/679 o ochraně osob ve vztahu ke zpracování osobních údajů a volnému pohybu těchto údajů. Máte právo požadovat od nás přístup k vašim uloženým osobním údajům, opravit, vymazat nebo omezit zpracování osobních údajů a kdykoli odvolat svůj souhlas. Osobní údaje nebudou sdíleny mimo naši skupinu společností ani prodávány jiným společnostem. Osobní údaje mohou být použity pro marketingové a komunikační účely až do zrušení souhlasu.

Zobrazit více aplikací v:

Zpracování potravin Míchání & Homogenizace

Zobrazit další aplikace související s:

Mixéry, homogenizátory & mlýny

Související produkty a kategorie