CZ  |  EN  |  SK

Quantitative determination of amino acids in potatoes

CAMAG

Quantitative analysis or “fingerprinting” of amino acids in feed stuff is required for evaluating quality, stability, and occasionally the provenience of the product. This concerns free as well as protein bound amino acids, after hydrolysis.
The method described is the determination of free amino acids in potatoes; it can be readily adapted for other tasks.
Determination of free amino acids in potatoes is required, e.g. when by-products of potato processing plants are to be used for animal feed, for which the content of free amino acids is regulated. Nowadays, pure amino acids are obtained from potato juice.
Potato juice is deproteinated by precipitation with ethanol. The free amino acids are derivatized with dansyl chloride, chromatographed on silica gel and scanned by fluorescence. The limits of determination are in the low nanogram range

Stáhnout aplikaci Stáhnout aplikaci K přehledu aplikací Kontaktujte nás

Formulář pro stažení aplikace

* Tato pole jsou povinná.

** Vezměte prosím na vědomí, že vaše osobní údaje budou uloženy bezpečně a v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR) (EU) 2016/679 o ochraně osob ve vztahu ke zpracování osobních údajů a volnému pohybu těchto údajů. Máte právo požadovat od nás přístup k vašim uloženým osobním údajům, opravit, vymazat nebo omezit zpracování osobních údajů a kdykoli odvolat svůj souhlas. Osobní údaje nebudou sdíleny mimo naši skupinu společností ani prodávány jiným společnostem. Osobní údaje mohou být použity pro marketingové a komunikační účely až do zrušení souhlasu.

Zobrazit další aplikace související s:

Chromatografické přístroje