CZ  |  EN  |  SK

OIV method for the determination of the alcoholic strength and volatile acidity in wines, musts and spirits

Gibertini Elettronica s.r.l.

This application note describes the OIV official method for the determination of the alcoholic strength by volume in wines, musts and spirits and of the volatile acidity, particularly adapted for wines, liqueurs, beers, perfumes, alcoholic solution in general and spirits.

The current regulation (for wine distillation) requires that the distilling unit satisfies the following test: distil 5 times in succession a water-alcohol mixture with an alcoholic strength of 10% vol. After the last distillation, the distillate should present an alcoholic strength of almost 9,9%vol, in other words during each distillation the instrument does not lose a quantity of alcohol higher than 0.02%vol.

Stáhnout aplikaci Stáhnout aplikaci K přehledu aplikací Kontaktujte nás

Formulář pro stažení aplikace

* Tato pole jsou povinná.

** Vezměte prosím na vědomí, že vaše osobní údaje budou uloženy bezpečně a v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR) (EU) 2016/679 o ochraně osob ve vztahu ke zpracování osobních údajů a volnému pohybu těchto údajů. Máte právo požadovat od nás přístup k vašim uloženým osobním údajům, opravit, vymazat nebo omezit zpracování osobních údajů a kdykoli odvolat svůj souhlas. Osobní údaje nebudou sdíleny mimo naši skupinu společností ani prodávány jiným společnostem. Osobní údaje mohou být použity pro marketingové a komunikační účely až do zrušení souhlasu.

Zobrazit více aplikací v:

Analytika

Zobrazit další aplikace související s:

Oenologie