CZ  |  EN  |  SK

Nitrogen and protein determination in starch and gluten

BÜCHI Labortechnik AG

Gluten and starch are typical samples consisting of a high and low protein content, respectively. Here both samples are analysed for their protein content according to Kjeldahl and Dumas.
In general, the Kjeldahl method is applied to determine the organic nitrogen, whereas the organic and inorganic nitrogen content is measured using the Dumas method.

Stáhnout aplikaci Stáhnout aplikaci K přehledu aplikací Kontaktujte nás

Formulář pro stažení aplikace

* Tato pole jsou povinná.

** Vezměte prosím na vědomí, že vaše osobní údaje budou uloženy bezpečně a v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR) (EU) 2016/679 o ochraně osob ve vztahu ke zpracování osobních údajů a volnému pohybu těchto údajů. Máte právo požadovat od nás přístup k vašim uloženým osobním údajům, opravit, vymazat nebo omezit zpracování osobních údajů a kdykoli odvolat svůj souhlas. Osobní údaje nebudou sdíleny mimo naši skupinu společností ani prodávány jiným společnostem. Osobní údaje mohou být použity pro marketingové a komunikační účely až do zrušení souhlasu.

Zobrazit více aplikací v:

Analytika Kjeldahl

Zobrazit další aplikace související s:

Destilační a extrakční přístroje