CZ  |  EN  |  SK

Peroxide value of fatty acids in fat and oil

KEM

The peroxide value (POV) measurement of fatty acids is demonstrated in this application according to the below quoted test method. The test sample is first dissolved in mixture of chloroform and acetic acid (2 :3). By flowing nitrogen gas through the sample to dispel residual oxygen, add potassium iodide, and then titrate free iodine with 0.01 mol/L sodium thiosulfate.

The endpoint is determined by the maximum inflexion point on titration curve.
POV is calculated from titration volume of sodium thiosulfate.
 

Stáhnout aplikaci Stáhnout aplikaci K přehledu aplikací Kontaktujte nás

Formulář pro stažení aplikace

* Tato pole jsou povinná.

** Vezměte prosím na vědomí, že vaše osobní údaje budou uloženy bezpečně a v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR) (EU) 2016/679 o ochraně osob ve vztahu ke zpracování osobních údajů a volnému pohybu těchto údajů. Máte právo požadovat od nás přístup k vašim uloženým osobním údajům, opravit, vymazat nebo omezit zpracování osobních údajů a kdykoli odvolat svůj souhlas. Osobní údaje nebudou sdíleny mimo naši skupinu společností ani prodávány jiným společnostem. Osobní údaje mohou být použity pro marketingové a komunikační účely až do zrušení souhlasu.

Zobrazit více aplikací v:

Analytika

Zobrazit další aplikace související s:

Měřící přístroje