CZ  |  EN  |  SK

Vysoká roztíratelnost máslové pěny

KINEMATICA

Máslové pěny jsou ve potravinářském průmyslu velmi zajímavé, protože významně zlepšují roztíratelnost másla přímo z ledničky. Takový praktický produkt je zákazníky žádaný, ale bez obětování přirozenosti produktu. Proto je potřeba vyvinout proces pěnění bez použití emulgátorů nebo stabilizátorů pro tukové pěny. Hlavní výzvou je skutečnost, že stabilizující krystaly jsou velmi teplotně citlivé a jsou ničeny konvenčními provzdušňovacími systémy kvůli jejich vysokému energetickému vstupu. Průmysl bojuje jako důsledek velkoobjemové výroby se snížením smykových napětí, a proto přidává emulgátory do pěny. Výrobci takových tukových pěnových produktů v mléčném průmyslu hledají způsoby, jak snížit smyková napětí a přirozeně získat stabilní strukturu tukových krystalů za účelem stabilizace velikosti bublin. Kinematica poskytuje s MT-MM technologii a osvědčené řešení pro tento druh problémů. Velké společnosti v mléčném průmyslu již náš produkt používají a jsou přesvědčeny o této technologii.

Stáhnout aplikaci Stáhnout aplikaci K přehledu aplikací Kontaktujte nás

Formulář pro stažení aplikace

* Tato pole jsou povinná.

** Vezměte prosím na vědomí, že vaše osobní údaje budou uloženy bezpečně a v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR) (EU) 2016/679 o ochraně osob ve vztahu ke zpracování osobních údajů a volnému pohybu těchto údajů. Máte právo požadovat od nás přístup k vašim uloženým osobním údajům, opravit, vymazat nebo omezit zpracování osobních údajů a kdykoli odvolat svůj souhlas. Osobní údaje nebudou sdíleny mimo naši skupinu společností ani prodávány jiným společnostem. Osobní údaje mohou být použity pro marketingové a komunikační účely až do zrušení souhlasu.

Zobrazit více aplikací v:

Zpracování potravin Míchání & Homogenizace

Zobrazit další aplikace související s:

Mixéry, homogenizátory & mlýny