CZ  |  EN  |  SK

Stanovení tuku ve vzorecích jogurtu pomocí Twisselmannovy a Soxhletovy extrakce

BÜCHI Labortechnik AG

Stanovení tuku v potravinách je rutinní postup používaný pro kontrolu kvality a značení. Níže je představen jednoduchý a snadný postup stanovení tuku v jogurtu podle §64 LFGB L 01.00-20. Vzorek je hydrolyzován kyselinou chlorovodkovou pomocí hydrolýzní jednotky E-416, následovaný Twisselmannovou extrakcí s extrakční jednotkou E-816 ECE (Economic Continuous Extraction). Pro srovnání byly vzorky také extrahovany Soxhletovou extrakční metodou pomocí extrakční jednotky E-816 SOX.

Stáhnout aplikaci Stáhnout aplikaci K přehledu aplikací Kontaktujte nás

Formulář pro stažení aplikace

* Tato pole jsou povinná.

** Vezměte prosím na vědomí, že vaše osobní údaje budou uloženy bezpečně a v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR) (EU) 2016/679 o ochraně osob ve vztahu ke zpracování osobních údajů a volnému pohybu těchto údajů. Máte právo požadovat od nás přístup k vašim uloženým osobním údajům, opravit, vymazat nebo omezit zpracování osobních údajů a kdykoli odvolat svůj souhlas. Osobní údaje nebudou sdíleny mimo naši skupinu společností ani prodávány jiným společnostem. Osobní údaje mohou být použity pro marketingové a komunikační účely až do zrušení souhlasu.

Zobrazit více aplikací v:

Analytika Extrakce

Zobrazit další aplikace související s:

Destilační a extrakční přístroje