CZ  |  EN  |  SK

Stanovení tuku ve vzorcích brambůrků pomocí Twisselmannovy extrakce

BÜCHI Labortechnik AG

Stanovení tuku v potravinách je rutinní postup používaný v zajištění kvality a pro označování. Níže je představen jednoduchý a snadný postup pro stanovení tuku v bramborových lupíncích. Vzorek je hydrolyzován kyselinou chlorovodíkovou, následuje Twisselmannova extrakce s extrakční jednotkou E-816 ECE (Economic Continuous Extraction). Stanovené obsahy tuku dobře odpovídají označeným hodnotám. Referenční hodnota byla stanovena Soxhletovou extrakcí podle Weibull-Stoldt.

Stáhnout aplikaci Stáhnout aplikaci K přehledu aplikací Kontaktujte nás

Formulář pro stažení aplikace

* Tato pole jsou povinná.

** Vezměte prosím na vědomí, že vaše osobní údaje budou uloženy bezpečně a v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR) (EU) 2016/679 o ochraně osob ve vztahu ke zpracování osobních údajů a volnému pohybu těchto údajů. Máte právo požadovat od nás přístup k vašim uloženým osobním údajům, opravit, vymazat nebo omezit zpracování osobních údajů a kdykoli odvolat svůj souhlas. Osobní údaje nebudou sdíleny mimo naši skupinu společností ani prodávány jiným společnostem. Osobní údaje mohou být použity pro marketingové a komunikační účely až do zrušení souhlasu.

Zobrazit více aplikací v:

Analytika Extrakce

Zobrazit další aplikace související s:

Destilační a extrakční přístroje