CZ  |  EN  |  SK

Stanovení obsahu tuku v potravinách pomocí Twisselmannovy kontinuální extrakceStanovení obsahu tuku v potravinách pomocí Twisselmannovy kontinuální extrakceStanovenie obsahu tuku v potravinách pomocou Twisselmannovej kontinuálnej extrakcie

BÜCHI Labortechnik AG

Stanovení tuku v potravinách je rutinní postup používaný pro kontrolu kvality a značení. Níže je představen jednoduchý a snadný postup stanovení obsahu tuku v potravinách podle §64 LFGB L 17.00-4 a ISO 1444:1996. Vzorek je hydrolyzován kyselinou chlorovodkovou pomocí hydrolýzní jednotky E-416, následovaný Twisselmannovou extrakcí s extrakční jednotkou E-816 ECE (Economic Continuous Extraction). Stanovené obsahy tuku dobře odpovídají označeným hodnotám.

Stáhnout aplikaci Stáhnout aplikaci K přehledu aplikací Kontaktujte nás

Formulář pro stažení aplikace

* Tato pole jsou povinná.

** Vezměte prosím na vědomí, že vaše osobní údaje budou uloženy bezpečně a v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR) (EU) 2016/679 o ochraně osob ve vztahu ke zpracování osobních údajů a volnému pohybu těchto údajů. Máte právo požadovat od nás přístup k vašim uloženým osobním údajům, opravit, vymazat nebo omezit zpracování osobních údajů a kdykoli odvolat svůj souhlas. Osobní údaje nebudou sdíleny mimo naši skupinu společností ani prodávány jiným společnostem. Osobní údaje mohou být použity pro marketingové a komunikační účely až do zrušení souhlasu.

Zobrazit více aplikací v:

Analytika Extrakce

Zobrazit další aplikace související s:

Destilační a extrakční přístroje