CZ  |  EN  |  SK

Stanovení laktosy, sacharosy a fruktosy/glukosy

CAMAG

Metoda byla vyvinuta pro monitorování biosyntézy antibiotik. Fermentační vývar (kultivační médium) se ředí, filtruje a chromatografuje bez dalšího zpracování. Deska se poté derivatizuje pomocí anilino-difenylamin-fosforečného činidla a hodnotí densitometricky. Dosažitelná přesnost je 2-3 % (CV při n = 10 na různých deskách).

Stáhnout aplikaci Stáhnout aplikaci K přehledu aplikací Kontaktujte nás

Formulář pro stažení aplikace

* Tato pole jsou povinná.

** Vezměte prosím na vědomí, že vaše osobní údaje budou uloženy bezpečně a v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR) (EU) 2016/679 o ochraně osob ve vztahu ke zpracování osobních údajů a volnému pohybu těchto údajů. Máte právo požadovat od nás přístup k vašim uloženým osobním údajům, opravit, vymazat nebo omezit zpracování osobních údajů a kdykoli odvolat svůj souhlas. Osobní údaje nebudou sdíleny mimo naši skupinu společností ani prodávány jiným společnostem. Osobní údaje mohou být použity pro marketingové a komunikační účely až do zrušení souhlasu.

Zobrazit další aplikace související s:

Chromatografické přístroje