CZ  |  EN  |  SK

Metoda OIV pro stanovení objemového procenta alkoholu a těkavé kyselosti ve vínech, moštech a destilátech

Gibertini Elettronica s.r.l.

Tato aplikacní poznámka popisuje oficiální metodu OIV pro stanovení objemového procenta alkoholu ve vínech, mštech a destilátech a těkavé kyselosti, zvláště upravenou pro vína, likéry, piva, parfémy, alkoholické roztoky obecně a destilaaty. Současná regulace (pro destilaci vína) požaduje, aby destilační jednotka vyhovovala následujícímu testu: 5krát za sebou destilovat směs voda-alkohol s alkoholickou silou 10 procent obj. Po poslední destilaci by destilát měl vykazovat alkoholickou sílu téměř 9,9 procent obj., jinými slovy během každé destilace přístroj neztratí množství alkoholu vyšší než 0,02 procent obj.

Stáhnout aplikaci Stáhnout aplikaci K přehledu aplikací Kontaktujte nás

Formulář pro stažení aplikace

* Tato pole jsou povinná.

** Vezměte prosím na vědomí, že vaše osobní údaje budou uloženy bezpečně a v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR) (EU) 2016/679 o ochraně osob ve vztahu ke zpracování osobních údajů a volnému pohybu těchto údajů. Máte právo požadovat od nás přístup k vašim uloženým osobním údajům, opravit, vymazat nebo omezit zpracování osobních údajů a kdykoli odvolat svůj souhlas. Osobní údaje nebudou sdíleny mimo naši skupinu společností ani prodávány jiným společnostem. Osobní údaje mohou být použity pro marketingové a komunikační účely až do zrušení souhlasu.

Zobrazit více aplikací v:

Analytika

Zobrazit další aplikace související s:

Oenologie